Altan Logo
   

Gegidste rondleidingen doorheen de ambachtelijke leerlooierij

In België is nog maar een leerlooierij actief die rondleidingen geeft. Het ganse verwerkingsproces is uniek en zal u overtuigen van de kwaliteit van ambachtelijk werk.
De leerlooierij werkt nog steeds met authentieke looierijmachines die zelfs hoog boven de 100 jaar uitreiken.

De leerlooierij is te bezoeken op afspraak. Voor u of voor een ganse groep maken wij graag tijd om onze passie met u te delen en u terug te brengen in de tijd van toen.

De rondleiding duurt ongeveer 2u – 2u30. Voor het eerste uur is een rondleiding in de fabriek voorzien. Daarna volgt ongeveer ½ uur voor een bezoek aan de winkel met nog een ½ uur voor het nuttigen van de consumptie.
De rondleiding is 6€ per persoon met een  gewone consumptie inbegrepen. Er is een limit van 55 personen, wanneer men met een grotere groep is, wordt deze in 2 gesplitst.

OPTIES:

 • WIJ KUNNEN KOFFIE MET TAART VOORZIEN VOOR SLECHTS 3 EURO EXTRA! (2 tassen koffie en 1 stuk taart)
 • Er kan ook een wijndegustatie voorzien worden van exclusieve Spaanse wijnen van het wijnhuis Sacacorchos (Beveren-Leie ). De prijs kan u zelf beslissen aan de hand van uw budget.
 • Wij bieden ook koude schotels aan (koude aardappelen, vlees en groenten) en dit voor 11euro per persoon.
 • Wij werken ook samen met het restaurant Sint Christophe (Olsene) en Luc Himpe dat Paëlla en barbecue kan voorzien. Dit moet op voorhand besteld worden.

 • Wenst u de leerlooierij te bezoeken, contacteer ons dan via het contactformulier of bel ons op!

   
  Leerlooierij Altan
  Looierijstraat 134
  B-9870 Zulte
  Tel 0471 84 32 98
  info@leerlooierij.be

  © Altan bvba